a
PsychotherapyБлагодарна съм!

Благодарна съм!

Благодарна съм!

 

Вярвам, че осъзнавайки разнопосочните добрини в живота си,

ние се свързваме с изобилието.

 

Благодарна съм на родителите ми, че ме има, че са ми предали най-доброто от себе си и от родовете си, че запалиха и поддържаха будна искрата на знанието и трудолюбието, на страстта към пътуването и удоволствията в живота! 

Благодарна съм на многобройните ми учители за всяка частица от себе си и за всяко късче знание, които са ми дали! Вярвам, че тези срещи са развили потенциала ми, разширили са мирогледа ми и са допринесли за отграничаване на личното ми светоусещане. 

Благодарна съм на семейството ми за предизвикателствата, за любовта и за стабилната разнопосочна подкрепа, която получавам всеки ден, за да имам лукса да продължавам да уча и да развивам себе си най-вече като човек! 

Благодарна съм за безрезервната подкрепа на хората, които са част от живота ми и мога да нарека роднини и приятели! 

Благодарна съм на себе си за любознанието, за нестихващата детска радост, за порива да опитвам, за вътрешното позволение да греша и да се самоподкрепям като идеален родител, за упоритостта да довършвам нещата! Това са частите на неуморния ми двигател всеки път, когато страхът и колебанието, свързани с ново начало, се появят.

Благодарна съм на многобройните ми клиенти през годините и в двете ми сфери на професионално развитие – за доверието, за обмена на народопсихология и ценности, за научените уроци, за реализираните проекти, за разочарованията, за сбъднатите мечти, за това, че се движим заедно напред и случваме промяната.  

Благодарна съм за всяка среща и за всяко отражение в огледалото!

Благодарна съм на Вселената за всички дарове и подкрепа!