Iam® - търговска марка

Iam® е официално регистрирана търговска марка, заявена от Илона Андреева. BPO Online - portal.bpo.bg

Логото на I.Am.Motion

Основното лого на I.Am.Motion / Аз.Съм.Движение – Пространство за психотерапия и ефективна комуникация, извършващо дейност чрез фирма „ИА МОУШЪН“ ЕООД.

Ilona Andreeva

Казвам се Илона Андреева.

От малка съм любител на кубчето на Рубик, на логическите връзки и на играта на думи. Това е историята на отличителния ми знак. Това е история за пътя към себе си. Това е универсална история за фундаменталния въпрос – Кой съм Аз?

„Всеки човек си има своя път. Всяка енергия има нужда от време, за да разгърне своя потенциал и да се реализира“.

a

Периодът от 2014 до 2020 година за мен е белязан с болезнени трансформиращи процеси, свързани с 6 житейски кризи /може да отваря текст/ – здравословен проблем, крачката към обучението и дългия път на подготовката ми за психотерапевт, годежът, раждането и отглеждането на дъщеря ми, раздялата с първото ми пълнолетно дете – фирмата, в която аз също пораснах с 18 години, новото ми професионално развитие.

Дълбинното вглеждане в себе си, осъзнаването и усещането на здравата връзката със същността ми, с корена ми и с това Коя съм аз, произтичащи от многобройните практики по време на следването ми в Институт по Неорайхианска аналитична психотерапия – БИНАП (binap.eu) и Артистични психо-социални практики и психодрама – магистърска програма НБУ (nbu.bg), през 2019 година доведоха до първообраза на отличителния ми знак на хартия:

iAm by Ilona Andreeva

Първоначално всичко започна с „играта“ на първите букви от името ми – Ilona Andreeva, допълнени с „m“, което внесе и смисъла на „Аз съм“. И да, вътре в мен силно се надигаше едно „Аз съм… толкова много неща“.

„В психологията и в еволютивното развитие /може да отваря текст/ на човека това е фундаменталено значение – да можеш да отличиш себе си от другия, да можеш да се представиш и да се заявиш“.

През 2020 година по време на Пандемията /може да отваря текст/ в мен се появи силното усещане за движение и за промяна, свързани с финализирането на обучението ми за психотерапевт и с предстоящата раздяла с работата, с която 16 години се самоопределях. Поглеждайки назад във времето и напред в мечтите ми, си дадох сметка, че животът е едно постоянно движение и промяна. И всичко това е допринесло за човека, който съм – Аз съм. Усещането за това движение роди текста и интро видеото на настоящото пространство – I.Am.Motion / Аз.Съм.Движение.

„Аз. Аз съм. Аз съм движение.Движението са промените през времето.
Аз съм промените през времето.Ти също си промените през времето.“

iam като абревиатура е домът на Ilona Andreeva Motion, емоционално заредена с личния ми житейски и професионален път.

Смислово съм натоварила „m“ със означението на „Motion“ или „Промяната във времето“. Хората променят позицията си и трупат житейски опит през различни събития, многообразие от роли, отношения и места, което е част от Аза им.

iam като графично изображение – буквата „i“ изразява човек, връзката между „a“ и „m“, която напомня на „инфинити знак“, изразява безкрайното движение.

iam като концепт е „Движението на човека през времето“.